Erhverv

En professionel og stabil erhvevspartner

GardinExperten er en professionel og erfaren lleverandør af specialiserede solafskærmningsløsninger til både private og erhverv.Gennem mere end 40 år har vi specialiceret os i at finde de helt rigtige løsninger til ethvert behov.

I vores rådgivning inden for solafskærmning tager vi højde for, at arbejdsmiljøet skal være i top. Vi leverer solafskærmning med en kvaliteter, der sikrer et bedre indeklima.

Vi er gerne med i tilbudsgivning, og vi er med til at rådføre og vejlede til den helt rigtig løsning – både inden for offentlig og privat erhverv. GardinExperten kan tilbyde et uforpligtende møde, hvor vores erfarne gardinkonsulenter gennemgår jeres behov og ønsker for solafskærmning.

Vi kan ligeledes hjælpe jer med et eftersyn af solafskærmning, både hvad gælder indvendige gardinløsninger og udvendig solafskærmning.

ENERGIBESPARENDE DUPLI

Energibesparende Dupli med op til 30% energibesparelse

I en gennemsnitlige dansk bygning forsvinder op mod 48% af varmen ud gennem vinduerne, men de rigtige gardiner kan man opnå en energibesparelse på op mod 30% af den totale varmeregning, samtidig med at der skæres ned for CO2 udledningen.

Kontakt os for mere info
Indvendige screens

INDVENDIGE  SCREENS

Udviklet til bedre indeklima

Et screengardin er en form for rullegardin, og har langt hen ad vejen samme udtryk som det almindelige rullegardin. Forskellen på et almindeligt rullegardin og et screen rullegardin er imidlertid de mange kvaliteter, som gør et screen rullegardin til det foretrukne valg hos bl.a. skoler, hospitaler og andre institutioner – kvaliteter som mange virksomheder ligeledes drager fordele af.

Kontakt os for mere info

UDVENDIGE SCREENS

Udvendige screens giver effektiv komfort

Udvendige screens kan både skærme for solens stråler og samtidig virke som insektnet. Udvendige screens er særligt alsidige, og kan monteres i mange forskellige systemer, herunder som standard screen, ZIP screen, top screen, faldarmsmarkise, m.m. Tilvælges motorisering styres screenen nemt og behageligt med en fjernbetjening eller via app, mens automatisk motorisering selv sørger for at justere screenens position ved at måle bl.a. den udendørs temperatur, vindstyrke og solens placering.

Kontakt os for mere info
udvendige screens

MOTORISERET SOLAFSKÆRMNING

Bedre komfort og energibesparelser

Den ultimative udnyttelse af solafskærmning opnår man ved tilvalg af motorisering. Ikke alene giver det bedre komfort, men automatiseret solafskærmning kan også hjælpe med at begrænse energiforbruget på opvarmning og afkølning af bygningen. På eksempelvis skoler, kontorer og institutioner kan man lade solafskærmningen være manuelt betjent i løbet af dagen, men lade automatiseringen tage over efter lukketid.

Kontakt os for mere info

TIL BØRN

Inspirerende og børnesikre løsninger

Gardinerne spiller en større rolle i et barns opvækst end de fleste tror. Ikke alene er gardinerne med til at skabe ro og mørke til en bedre nattesøvn – de nøje udvalgte farver og motiver er ligeledes med til at fornøje og inspirere børnene i dagstimerne. Alt dette under strenge krav til børnesikkerhed så børn i alle aldre kan lege ubekymret.

Kontakt os for mere info

Markise til Kastanjegården, Roskilde

LUKSUS PARASOLLER

En bedre udendørs oplevelse med en luksus parasol

Hvem elsker ikke at sidde i skyggen under parasollen i den danske sommer? Hvad end du har en restaurant med ude-servering, et kontor med terrasse eller hvilken som helst anden form for udendørs siddeplads kan en parasol være en positiv tilvækst.

Kontakt os for mere info

LUKSUS MARKISER

Tilføj stil til terassen med en flot markise

Ligesom parasollen er markisen en klassisk tilføjelse til terrassen – hvadend det er hjemme i privaten eller til tildækning af spisende gæster på restaurationer. Leder du efter en diskret løsning er markisen det perfekte valg, da dugen ruller helt ind i den arkitektoniske kassette, som giver en stilfuld finish til facaden.

Kontakt os for mere info

GRATIS KONSULENTBESØG:

Få besøg af en gardinekspert

Det er svært at gætte sig til de rigtige gardiner. Derfor kan du se, mærke og matche vores produkter i dit eget hjem. Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, så du kan finde den helt rigtige løsning. Vi tilbyder gratis og nøjagtig opmåling og kompetent rådgivning, så det hele er klappet og klart. Vi ses, når det passer dig.

Ring til os på 46 19 33 55 / Email gardin@gardinexperten.dk

Gratis besøg af gardinekspert
Bettina i butikken