Foldegardiner

Gardiner med blomstermotiv

Foldegardiner

Stoflig hygge med foldegardiner

GardinExperten skræddersyer foldegardiner efter mål, og tilbyder gratis opmåling, rådgivning og montering i dit hjem.

Foldegardiner, som også kaldes hejsegardiner eller liftgardiner, giver hjemmet et roligt og blødt udtryk – og her kan du for alvor præge designet. Vi har et stort udvalg af tekstiler til foldegardiner, og skræddersyer dem efter dine mål, så de passer perfekt i din indretning. Foldegardinet reguleres nemt og leveres med Somfy motor, kæde- eller snoretræk.

Find inspiration herunder og bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, hvis du vil se tekstilerne derhjemme.

Foldegardiner

Foldegardiner, også kaldet liftgardiner, er lavet af gardinstof, der folder sig op i ensartede store folder, når de hæves. De tilbyder en blød og elegant løsning til at skabe privatliv i ethvert rum. Hvis du foretrækker et mere afslappet udtryk frem for stram minimalisme, er liftgardiner det perfekte valg. Med vores brede udvalg af stoffer, farver og mønstre kan du skabe en personlig stil, der matcher dine præferencer og behov.

  • Vi tilbyder et stort udvalg i farver og mønstre
  • Måltilpasset foldegardiner
  • Manuelle eller elektriske
  • Bredt sortiment i både mørklægning og transparente tekstiler
  • Kan aftages og vaskes

Inspiration

GRATIS KONSULENTBESØG:

Få besøg af en gardinekspert

Det er svært at gætte sig til de rigtige gardiner. Derfor kan du se, mærke og matche vores produkter i dit eget hjem. Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, så du kan finde den helt rigtige løsning. Vi tilbyder gratis og nøjagtig opmåling og kompetent rådgivning, så det hele er klappet og klart. Vi ses, når det passer dig.

Ring til os på 46 19 33 55 / Email gardin@gardinexperten.dk

Gratis besøg af gardinekspert
Bettina i butikken