Lamelgardiner

Lamelgardiner

Olsbjergvej, Nyråd

Elegant fleksibilitet med lamelgardiner

GardinExperten leverer lamelgardiner efter mål, og tilbyder gratis opmåling, rådgivning og montering i dit hjem.

Lamelgardiner er et enkelt og stilsikkert valg til de større vinduer, hvis man ønsker et let og eksklusivt udtryk. De lodrette lameller er effektive til at styre lysindfaldet, og de fylder minimalt, når de er trukket fra.

Fleksibilitet i brug og design

Lamelgardinerne giver dig en unik kontrol over lyset. Du kan lukke helt af, afskærme for det direkte lys eller trække gardinet til siden og få fuldt lys. Når de er trukket for, har du stadig mulighed for at kigge ud, så her er tale om en ekstremt fleksibel løsning.

Lamellerne fås desuden i mange forskellige farver, og her kan kreativiteten virkelig få frie tøjler. Du kan f.eks. lave et farvespil ved at indsætte en eller flere lameller i andre farver til du finder et design, der passer til din stil. Lamellerne fås i en vaskbar og ikke vaskbar kvalitet, plast eller stof, brandhæmmende eller mørklæggende – mulighederne er uendelige.

Den ultimative rumdeler

Lamelgardinerne kan desuden bruges som en yderst fleksibel rumdeler – f.eks. til soveafdeling, legeværelse eller hjemmekontor. En smart og elegant løsning, der opdeler rummet på en let og fleksibel måde.

Inspiration

GRATIS KONSULENTBESØG:

Få besøg af en gardinekspert

Det er svært at gætte sig til de rigtige gardiner. Derfor kan du se, mærke og matche vores produkter i dit eget hjem. Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, så du kan finde den helt rigtige løsning. Vi tilbyder gratis og nøjagtig opmåling og kompetent rådgivning, så det hele er klappet og klart. Vi ses, når det passer dig.

Ring til os på 46 19 33 55 / Email gardin@gardinexperten.dk

Gratis besøg af gardinekspert
Bettina i butikken