Gardiner

Stue med sorte gardiner

Engholmparken, Roskilde

Gardiner der passer ind, og skiller sig ud

GardinExperten skræddersyer gardiner efter mål, og tilbyder gratis opmåling, rådgivning og montering i dit hjem.

Lette, tunge, bløde, noprede, lange, korte, grå, farverige, enkle eller mønstrede? Gardiner giver mange muligheder, og hos GardinExperten kan alt lade sig gøre. Vores eksperter har mellem 10-35 års erfaring med tekstil og gardiner af enhver art, og vi kører ud til gratis og uforpligtende opmåling og rådgivning, så du kan finde frem til den helt rigtige løsning.

Gardiner er især gode, hvis du ønsker at mindske akustikken eller skabe visuel sammenhæng og hygge. Vi tilbyder kvalitetsgardiner indenfor alle stilarter – både til private hjem og erhverv. Nordisk enkelhed, minimalistisk, lounge, kontor eller klassisk – vi kan tilpasse et væld af gardintyper efter specialmål på vores systue. Vil du gå hele vejen, kan vi matche alt fra sengetæpper til puder med dine nye gardiner.

Inspiration

GRATIS KONSULENTBESØG:

Få besøg af en gardinekspert

Det er svært at gætte sig til de rigtige gardiner. Derfor kan du se, mærke og matche vores produkter i dit eget hjem. Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, så du kan finde den helt rigtige løsning. Vi tilbyder gratis og nøjagtig opmåling og kompetent rådgivning, så det hele er klappet og klart. Vi ses, når det passer dig.

Ring til os på 46 19 33 55 / Email gardin@gardinexperten.dk

Gratis besøg af gardinekspert
Bettina i butikken