Handelsbetingelser

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at sende en e-mail til gardin@gardinexperten.dk eller ringe til os på tlf. 46193355

Betaling

GardinExperten modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort og Mobilepay. Betaling skal ske ved levering af varer.

Alle beløb til private er i danske kroner og er inkl. moms.

Bestilling

GardinExperten tager forbehold for udsolgte eller udgåede varer og for prisstigninger og tastefejl.

Levering

Ordrer ekspederes så hurtigt som muligt. Vi tager forbehold for omstændigheder, der forlænger leveringen, som er udenfor vores kontrol. Der kan forekomme produktionsforlængelse i forhold til eksempelvis Coronavirus.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret ved specialfremstillede varer, derfor kan du ikke træde tilbage fra aftalen, når ordren er lagt.

Reklamationsret

Ifølge Købeloven har du 2 års reklamationsret. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet. Du skal være opmærksom på, at du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har opdaget fejlen. Som hovedregel vil det altid være inden for rimelig tid, hvis du reklamerer inden for 2 måneder.

Ansvar

Når du køber varer hos GardinExperten skal du være indforstået med de handelsvilkår, der gælder for handel hos GardinExperten. Vi kan desværre ikke garantere at systemet, leverandører, samarbejdspartnere og andre involverede til enhver tid vil være fejlfrie. GardinExperten er heller ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos fragtfirmaer.

GardinExperten kan ikke drages til ansvar for problemer såsom forsinkelser eller virus, opstået som følge af brug af e-mail eller downloads.

Ejendomsretten GardinExperten forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer indtil hele købesummen inklusive leveringsomkostninger samt eventuelle renter og omkostninger er betalt fuldt ud. Køber forpligter sig til at holde leverancen forsikret og skadefri indtil hele købesummen er lagt.

Cookiepolitik
Læs vores cookiepolitik her

Privatlivspolitik
Læs vores privatslivspolitik her