Pergola

Pergola på gavl

Pergola

Pergola – en oase for livsnyderen

GardinExperten fremstiller pergolaer efter mål, og tilbyder gratis opmåling, rådgivning og montering i dit hjem.

En pergola er en moderne form for terrasseoverdækning, som skaber en unik, udendørs oase, med et hav af muligheder for tilpasning efter smag, behov og vejr. Pergolaens tag kan f.eks. åbnes eller indstilles nemt med en kontakt eller fjernbetjening fra SOMFY, så solen kan kigge ind og regnen kan holdes ude. Ved lukning af taglamellerne bliver taget helt glat og leder regnvandet hen til de diskrete tagrender i sidestolperne. Du kan endda få installeret LED belysning inde i taglamellerne.

GardinExpertens pergola fra Outdoor Living har 5 års garanti, og er en af de bedste på markedet. Prisen afhænger af størrelsen, antal screens og ønsket tilbehør i form af lys, fjernbetjening eller varmeelement.

Fritstående eller vægmonteret

Outdoor Living pergolaen kan monteres fritstående og egner sig især til terrasser, tagterrasser, pool overdækning, pool hus, udendørsspa og udendørskøkkener. Modulerne på 6,04 x 3,05 (l x b) kan sættes sammen til den længde, du ønsker. Fordelen ved denne type overdækning er, at den ikke indgår i byggeprocenten, og der derfor ikke skal søges om godkendelse til opførelse.

Vores Outdoor Living pergola kan også let monteres på facader. Ved at sætte modulerne sammen, kan man få en overdækning i den ønskede længde.

Fuldend oasen

Takket være en kraftig terrassevarmer (2.000 W) kan du også nyde de lidt køligere dage og aftener i Outdoor Living pergolaen. De elegante varmeelementer kan købes i sort eller anodiseret finish. Pergolaen kan desuden monteres med screens i alle sider, så vind og kulde holdes ude. Du kan endda vælge gennemsigtige screens til en eller flere sider, så du stadig kan kigge ud. Skal der farver på, kan du se vores store udvalg af markiseduge.

Det hele kan styres med én fjernbetjening: Lamellerne kan lukkes og åbnes, lyset kan slukkes og tændes, varmeelementet kan styres og rullegardinerne kan køres op og ned. Pergolaen er den ultimative frihed og luksus i haven.

Inspiration

GRATIS KONSULENTBESØG:

Få besøg af en gardinekspert

Det er svært at gætte sig til de rigtige gardiner. Derfor kan du se, mærke og matche vores produkter i dit eget hjem. Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, så du kan finde den helt rigtige løsning. Vi tilbyder gratis og nøjagtig opmåling og kompetent rådgivning, så det hele er klappet og klart. Vi ses, når det passer dig.

Ring til os på 46 19 33 55 / Email gardin@gardinexperten.dk

Gratis besøg af gardinekspert
Bettina i butikken