Pergola

01

Fritstående

Outdoor Living pergolaen kan monteres fritstående.

Anvendelsesmulighederne er mange og den egner sig i særdeleshed til terrasser, tagterrasser, pool overdækning, pool hus, udendørsspa og udendørskøkkener. Modulerne på 6,04 x 3,05 ( l x b) kan sættes sammen til den længde man ønsker. Fordelen ved denne type overdækning er, at den ikke indgår i byggeprocenten og der derfor ikke skal søges om godkendelse til opførelse. Prisen afhænger af størrelsen, antal screen og ønsket tilbehør i form af lys, fjernbetjening, og varmeelement.

Send os en prisforespørgsel her: Kontakt

02

Vægmonteret

Outdoor Living pergolaen er konstrueret, så den let kan monteres på facader.

Ved at sætte modulerne sammen kan man få en overdækning, i den længde man ønsker.

03

Taglamellerne i aluminium

Taglamellerne har en standard størrelse på 16 cm I bredden.

Ved lukning af lamellerne bliver taget helt glat og leder regnvandet hen til de diskrete tagrender i sidestolperne. De kan også styres til at være delvist eller helt åbne afhængigt af hvor meget sol man ønsker, at lukke ind. Lamellerne roterer op til 160 grader rundt om deres akse. LED belysning kan installeres inden i lamellerne.

04

Somfy remote control

Outdoor living pergolaen kan styres enten med en kontakt eller en fjernbetjening fra Somfy.

Lamellerne kan lukkes og åbnes, lyset kan slukkes og tændes, varmeelementet kan styres og rullegardinerne kan køres op og ned efter behov med kun en fjernbetjening.

05

5-year guarantee

Outdoor Living konstruktionen har 5 års garanti.

Det er vigtigt at vide, at lamellerne er vandskyende, men ikke garanteret, at være fuldstændig vandtætte i al slags vejr. Konstruktionen og lamellerne er prøvet med en vindhastighed på op til 160 km/t og testet af CSTB.

Outdoor living

- Alt inden for udendørs solafskærmning
06

Varmeelement

Tag forskud på udendørslivet og forlæng sommeren.

Takket være den kraftige terrassevarmer (2.000 W) kan du også nyde de lidt køligere dage og aftener i outdoor living pergolaen. Du kan med din fjernbetjening sætte varmeelementet på fuld styrke, 80 % eller 66 % varme. De elegante varmeelementer kan købes i sort eller anodiseret finish.

07

Screens / Rullegardiner

Outdoor Living pergolaen kan monteres med screen I alle sider, så vind og kulde kan holdes ude.

De er ikke indbygget i rammen, men monteret i bunden. Da det er ZIP screen holder de til mere vind og lavere temperaturer. Der er mulighed for at vælge transparente screen til udvalgte sider, så man sikrer sig uhindret udkig. Vi har et stort udvalg i dugfarver, at vælge i mellem til siderne på pergolaen. Se under markiseduge.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ring til os på tlf 46 19 33 55 Eller udfyld formularen, og modtag et uforpligtende tilbud fra os.

Galleri