Persienner

Persienner DTU

DTU, Lyngby

Persienner – det stilsikre, praktiske valg

GardinExperten leverer persienner efter mål, og tilbyder gratis opmåling, rådgivning og montering i dit hjem.

Persienner har længe været et populært og sikkert valg, for dem der ønsker en praktisk og fleksibel løsning, uden at gå på kompromis med design og æstetik. Persienner giver god solafskærmning, hvor lyset nemt kan justeres ved at kippe lamellerne, de fylder minimalt og kan nemt gøres rent med støvsuger, klud eller persiennerenser.

Vores persienner findes i både aluminium og træ, samt mange varianter, størrelser, træsorter og farver, og kan sammensættes efter ønske og behov. Lamellerne fås i 4 bredder: 16 mm, 25 mm, 35 mm og 50 mm. Du kan vælge at få monteret din persienne med enten smalle eller brede stigebånd.

Persienner i aluminium

Aluminiumspersienner fås i alle regnbuens farver med matchende over- og underlister. Vælg mellem flere betjeningsmuligheder – snoretræk, kædetræk eller Somfy motor. Aluminiumpersienner er ekstra praktiske og holdbare, og kan nemt rengøres.

Persienner i træ

Mange drømmer om træpersienner, fordi de giver et særligt retro-look, og her kan du også opnå dit helt eget udtryk med dit valg af træsorter – f.eks. mahogni, eg, ahorn og fyr.

Persienner

Persienner giver dig mulighed for at justere mængden af lys og privatliv, der kommer ind i rummet, ved blot at dreje lamellerne. Vores persienner i aluminium har en lang levetid og kan modstå fugt. De egner sig derfor rigtigt godt til køkkener og baderum. Træpersienner tilføjer en varm, naturlig skønhed til ethvert rum. Træets naturlige tekstur giver et elegant og tidløst udseende, der kan passe godt til en bred vifte af indretningsstile.

  • Findes i både forskellige træsorter og aluminium
  • Tilpasses med brede eller smalle lameller og bånd
  • Elektriske og manuelle modeller
  • Måltilpasses efter dine vinduer
  • 5 års garanti

Inspiration

GRATIS KONSULENTBESØG:

Få besøg af en gardinekspert

Det er svært at gætte sig til de rigtige gardiner. Derfor kan du se, mærke og matche vores produkter i dit eget hjem. Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, så du kan finde den helt rigtige løsning. Vi tilbyder gratis og nøjagtig opmåling og kompetent rådgivning, så det hele er klappet og klart. Vi ses, når det passer dig.

Ring til os på 46 19 33 55 / Email gardin@gardinexperten.dk

Gratis besøg af gardinekspert
Bettina i butikken