Rullegardiner

Rullegardiner

Hjortholmsvej, Nyråd

Det klassiske og alsidige rullegardin

GardinExperten skræddersyer rullegardiner efter mål, og tilbyder gratis opmåling, rådgivning og montering i dit hjem.

Rullegardiner er en simpel, praktisk og effektiv løsning, der fungerer i de fleste rum, og de fleste vinduer. Med GardinExpertens store udvalg af mønstre, farver og stoftyper, er der rig mulighed for at få skræddersyet en unik og personlig løsning, der matcher din stil.

Rullegardiner kan produceres transparent, delvist mørklæggende eller helt mørklæggende med kassette og sidelister. Det helt mørklæggende rullegardin egner sig især til rum som soveværelser, børneværelser, hjemmebiografen og mødelokaler. Du kan frit vælge og vrage i et væld af detaljer, så din færdige løsning passer perfekt.

Manuel eller motor?

Rullegardiner kan betjenes på flere måder, alt efter hvor de skal monteres. Vi kan producere rullegardiner med kædetræk, snoretræk, fjedertræk eller SOMFY-motor, som vi er specialister i.

Inspiration

GRATIS KONSULENTBESØG:

Få besøg af en gardinekspert

Det er svært at gætte sig til de rigtige gardiner. Derfor kan du se, mærke og matche vores produkter i dit eget hjem. Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, så du kan finde den helt rigtige løsning. Vi tilbyder gratis og nøjagtig opmåling og kompetent rådgivning, så det hele er klappet og klart. Vi ses, når det passer dig.

Ring til os på 46 19 33 55 / Email gardin@gardinexperten.dk

Gratis besøg af gardinekspert
Bettina i butikken