Parasoller

Parasol

Stengårdsvænge, Orø

Parasoller til alt og alle

GardinExperten fremstiller parasoller efter mål og behov, og tilbyder rådgivning og montering hos dig.

GardinExpertens parasoller fra Brustor er i højeste kvalitet, og blandt de mest holdbare parasoller på markedet. Vores parasoller kan frit designes efter smag og behov. Vi kan fremstille op til fire parasoller på samme stang. På den måde kan man dække 38m2 og kun skabe delvis skygge, hvis man ønsker det. Vores parasoller er derfor den optimale løsning til restauranter, caféer og hoteller. De er nemme at betjene, da de er påvirket af en gasfjeder.

Hvis man ønsker en parasol på matriklens lille terrasse eller gårdhave, men har begrænset plads, er det også muligt at vægmontere parasollen.

Ring på tlf. 46 19 33 55 og få tilsendt en brochure, eller bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, hvis du vil se materialerne i virkeligheden og få professionel rådgivning.

Inspiration

GRATIS KONSULENTBESØG:

Få besøg af en gardinekspert

Det er svært at gætte sig til de rigtige gardiner. Derfor kan du se, mærke og matche vores produkter i dit eget hjem. Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, så du kan finde den helt rigtige løsning. Vi tilbyder gratis og nøjagtig opmåling og kompetent rådgivning, så det hele er klappet og klart. Vi ses, når det passer dig.

Ring til os på 46 19 33 55 / Email gardin@gardinexperten.dk

Gratis besøg af gardinekspert
Bettina i butikken