Erhverv

dr

En erfaren erhvervspartner

GardinExperten er en professionel og stabil leverandør af specialiserede, komplette solafskærmningsløsninger til både offentligt og privat erhverv. Vi har 50 års erfaring med at finde de helt rigtige løsninger til ethvert behov.

Vi ved, hvor vigtig korrekt solafskærmning er for arbejdsmiljøet, og har stor erfaring med at levere optimale kvalitetsløsninger, der sikrer et bedre indeklima.

GardinExperten er gerne med i tilbudsgivning og tilbyder et gratis og uforpligtende møde med vores gardineksperter, hvor vi gennemgår jeres ønsker og behov, når det passer jer.

Vi kan også hjælpe jer med et eftersyn af jeres nuværende solafskærmning, uanset om den er indvendig eller udvendig.

ENERGIBESPARENDE DUPLI

Op til 30% energibesparelse med Dupli

I en gennemsnitlig dansk bygning forsvinder op mod 48% af varmen ud gennem vinduerne. Men med de rigtige gardiner kan man faktisk opnå en energibesparelse på op til 30% af den totale varmeregning, og samtidig skære ned for CO2 udledningen.

Kontakt os for mere info
Indvendige screens

INDVENDIGE  SCREENS

Bedre indeklima med indvendige screens

Et screen gardin er en form for rullegardin, som har stort set samme udtryk som det almindelige rullegardin. Forskellen er de mange unikke kvaliteter, som gør et screen rullegardin til det foretrukne valg hos bl.a. skoler, hospitaler og andre institutioner – kvaliteter, som mange virksomheder også drager fordele af.

Kontakt os for mere info

UDVENDIGE SCREENS

Alsidig & effektiv komfort med udvendige screens

Udvendige screens kan både skærme for solens stråler og samtidig fungere som insektnet. Disse screens er ekstremt alsidige, og kan monteres i mange forskellige systemer, f.eks. som standard screen, ZIP screen, top screen, faldarmsmarkise, m.m. Vælges der motoriseret betjening styres screenen nemt og bekvemt med en fjernbetjening eller via en app, mens automatisk motorisering justerer screenens position af sig selv, ved at måle bl.a. den udendørs temperatur, vindstyrke og solens placering.

Kontakt os for mere info
udvendige screens

MOTORISERET SOLAFSKÆRMNING

Energibesparelser & komfort med motor

Den ultimative udnyttelse af solafskærmning opnår man ved tilvalg af motorisering. Ikke alene giver det bedre komfort, men automatiseret solafskærmning kan også hjælpe med at begrænse energiforbruget. På skoler, kontorer og institutioner kan man f.eks. betjene solafskærmningen manuelt i løbet af dagen, men lade automatiseringen tage over efter lukketid.

Kontakt os for mere info

TIL BØRN

Kom legende let til børnesikre løsninger

Gardinerne spiller en større rolle i barnets opvækst, end man skulle tro. Ikke alene er gardinerne med til at skabe ro og mørke til en bedre nattesøvn – de nøje udvalgte farver og motiver er også med til at fornøje og inspirere børnene i dagtimerne. Alt opfylder selvfølgelig strenge krav til sikkerheden, så børn i alle aldre kan lege ubekymret.

Kontakt os for mere info

Markise til Kastanjegården, Roskilde

LUKSUS PARASOLLER

En bedre udendørs oplevelse med en luksus parasol

GardinExpertens parasoller fremstilles i højeste kvalitet, og er blandt de mest holdbare parasoller på markedet. Vores parasoller kan frit designes efter smag og behov, og er nemme at betjene enten manuelt eller med motor. Parasollen er en alsidig og fordelagtig løsning til alt fra restauranter og caféer til hoteller og kontorer med terrasse eller baggård.

Kontakt os for mere info

LUKSUS MARKISER

Markiser forlænger sommeren med stil

Markisen forlænger udesæsonen, og giver mere plads til udendørs gæster og spisning – både derhjemme og f.eks. på café og restaurant. Leder du efter en diskret, effektiv og stilsikker løsning, er markisen det perfekte valg, da dugen ruller helt ind i den arkitektoniske kassette, som giver en elegant finish til facaden.

Kontakt os for mere info

GRATIS KONSULENTBESØG:

Få besøg af en gardinekspert

Det er svært at gætte sig til de rigtige gardiner. Derfor kan du se, mærke og matche vores produkter i dit eget hjem. Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, så du kan finde den helt rigtige løsning. Vi tilbyder gratis og nøjagtig opmåling og kompetent rådgivning, så det hele er klappet og klart. Vi ses, når det passer dig.

Ring til os på 46 19 33 55 / Email gardin@gardinexperten.dk

Gratis besøg af gardinekspert
Bettina i butikken

Inspiration