Gardiner i Ringsted

Stue med sorte gardiner

Gardiner i topkvalitet i Ringsted

GardinExperten er din lokale specialist, når det kommer til skræddersyede gardiner efter mål og solafskærmning i absolut topkvalitet.

Gardiner bør være en naturlig forlængelse af din personlige smag, stil og indretning, og derfor sælger vi alt inden for gardiner i Ringsted. Udover muligheden for at vælge de gardiner, der stilmæssigt passer bedst ind i dit hjem, får du også skræddersyede gardiner efter mål hos os. Med vores gardiner bliver intet overladt til tilfældighederne, og du får den mest effektive solafskærmning, der på samme tid ser helt fantastisk ud.

Vi har over 55 års erfaring med levering og montering af gardiner, og vi vil meget gerne bruge vores viden og erfaring til at rådgive dig, så du kan finde den bedste løsning i dit hjem. Vores store udvalg af gardiner inkluderer alt fra stilfulde lamelgardiner til motoriserede rullegardiner, der kan styres fra din mobiltelefon, tablet eller via en fjernbetjening. Vi kan skræddersy en løsning, der er helt perfekt til dig, uanset om det er mørklægning i soveværelset eller persienner, der kan tilpasses efter solens placering i løbet af dagen.

Gardiner efter mål til både privat og erhverv

Vi har gardiner i topkvalitet til alle rum – både i private hjem samt til virksomheder og erhverv, der mangler solafskærmning på mål.

Vores gardiner er skræddersyet til perfektion, uanset om det er til private hjem eller erhverv. Vi har også forskellige stilarter, alt efter om du er på udkig efter diskrete plissegardiner, eller om gardinerne gerne må skille sig ud i farve- og materialevalg.

Leder du efter gardiner til erhverv, er der flere ting at tage stilling til. Gardiner kan være med til både at holde varmen inde på de kolde dage og skærme for solens varme på sommerdage, og derfor er det vigtigt at vælge en løsning, der fungerer godt for jeres virksomhed. En populær afskærmning er vores rullegardiner, der automatisk regulerer sig alt efter sol og temperaturen udendørs. Det kan være ideelt til eksempelvis skoler, kontorbygninger og institutioner, så de ansatte ikke bliver forstyrret i deres arbejde af sol eller et ubehageligt indeklima.

Gardiner i stue
Soveværelse

Få et uforpligtende tilbud på gardiner i Ringsted

Hos GardinExperten har vi eget værksted, så vi kan tilbyde den bedst mulige service på vores gardiner i Ringsted.

Der er mange fordele ved at vælge gardiner efter mål. Først og fremmest er du sikker på, at dine nye gardiner kommer til at passe perfekt til dine vinduer – og du kan selv vælge farve, materialer og stil, så de også passer til din øvrige indretning. Du har også mulighed for at tilvælge montering, således at vi klarer alt det praktiske for dig, og du blot kan nyde din nye solafskærmning.

Det bedste er, at du ikke behøver at komme til os – vi kommer gerne rundt med stofprøver på vores gardiner i Ringsted, så du kan se og afprøve vores udvalg i dit eget hjem. Det er helt gratis og uforpligtende at få besøg af vores eksperter, der har op til 35 års erfaring med gardiner af enhver art. Hos os betyder det meget, at du får lige netop det, du ønsker, og derfor gør vi os meget umage for at imødekomme dine behov.

GRATIS KONSULENTBESØG:

Få besøg af en gardinekspert

Det er svært at gætte sig til de rigtige gardiner. Derfor kan du se, mærke og matche vores produkter i dit eget hjem. Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, så du kan finde den helt rigtige løsning. Vi tilbyder gratis og nøjagtig opmåling og kompetent rådgivning, så det hele er klappet og klart. Vi ses, når det passer dig.

Ring til os på 46 19 33 55 / Email gardin@gardinexperten.dk

Gratis besøg af gardinekspert
Bettina i butikken