Duo Roller

Stue

Duo Roller

Unikt lysindfald med Duo Roller

GardinExperten leverer Skandinaviens største kollektion af Duo Rollers efter mål, og tilbyder gratis opmåling, rådgivning og montering i dit hjem.

Duo Rollers kæler for hver eneste lysstråle, der rammer dit vindue. Rullegardinerne skaber et unikt lysindfald, som du selv kan justere og kontrollere. Almindelige rullegardiner er som regel enten rullet helt op, eller helt ned. Med Duo Rollers kan du lukke lidt lys ind, og samtidig kigge lidt ud. Duo Rollers består nemlig af to lag stof, som ligger i vandrette striber, der skiftevis er gennemsigtige og ugennemsigtige. Det betyder, at du let selv kan justere lysindfald og indkig, og skabe dit eget unikke lys. I vores Duo Rollers kollektion finder du uendelige kombinationsmuligheder, og stofgardinet fås i over 50 elegante naturfarver.

Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en af vores gardineksperter, hvis du vil se nærmere på kollektionen og få professionel vejledning eller opmåling.

Inspiration

GRATIS KONSULENTBESØG:

Få besøg af en gardinekspert

Det er svært at gætte sig til de rigtige gardiner. Derfor kan du se, mærke og matche vores produkter i dit eget hjem. Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, så du kan finde den helt rigtige løsning. Vi tilbyder gratis og nøjagtig opmåling og kompetent rådgivning, så det hele er klappet og klart. Vi ses, når det passer dig.

Ring til os på 46 19 33 55 / Email gardin@gardinexperten.dk

Gratis besøg af gardinekspert
Bettina i butikken