Plisségardiner

Stue med plante

Rørsangervej, Holbæk

Enkel elegance med plisségardiner

GardinExperten leverer plisségardiner efter mål, og tilbyder gratis opmåling, rådgivning og montering i dit hjem.

Klassisk, elegant og praktisk. Plisségardinet er en meget let og smagfuld form for solafskærmning, som kan monteres i de fleste vinduer. De plisserede gardiner kan ved første øjekast minde lidt om persienner, men de giver et lettere udtryk og et blødere lys, når de er trukket for. Det store udvalg af farver og mønstre til plisségardinerne giver dig rig mulighed for at finde frem til en løsning, der matcher din egen stil og smag.

Plissé giver fleksibilitet

Plisségardinerne er ikke bare kønne at se på. Det er også en af de mest fleksible løsninger på markedet. Plisségardinet er et oplagt valg til skråvinduer, hvor det kan monteres ved hjælp af en wire, der holder gardinet på plads. Det kan endda monteres i trekantede vinduer, ligesom det kan betjenes oppefra og ned, nedefra og op eller delt fra midten. Hvis du har unikke behov, er plisségardinet din nye bedste ven.

Hvis du søger et up & down gardin, et gardin med dobbelt træk, et harmonikagardin eller et gardin med valgfri parkering, så er der tale om den samme model, der hedder BB24. Dette populære gardin kan betjenes fra både top og bund, og kan placeres midt i vinduet, så du kan lukke halvt af, når solen f.eks. skinner i fjernsynet eller blænder dig i sofaen, samt afskærme for nysgerrige blikke uden at fjerne lyset helt.

Inspiration

GRATIS KONSULENTBESØG:

Få besøg af en gardinekspert

Det er svært at gætte sig til de rigtige gardiner. Derfor kan du se, mærke og matche vores produkter i dit eget hjem. Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, så du kan finde den helt rigtige løsning. Vi tilbyder gratis og nøjagtig opmåling og kompetent rådgivning, så det hele er klappet og klart. Vi ses, når det passer dig.

Ring til os på 46 19 33 55 / Email gardin@gardinexperten.dk

Gratis besøg af gardinekspert
Bettina i butikken