Markiser

Markise

Brudelysvej, Køge

Udvid sommer og bolig med markiser

GardinExperten leverer kvalitetsmarkiser efter mål, og tilbyder gratis opmåling og rådgivning i dit hjem.

Med en markise kan du afskærme solen på terrassen eller altanen, og forlænge udesæsonen. En markise føles som et ekstra rum eller en forlængelse af huset, så sommeren kan summe af gæster og udendørsaktiviteter uanset vind og vejr. Sortimentet er stort, og du kan vælge alt fra den lille terrassemarkise til den store forkromede model. Vores markiser kan styres med håndkraft, med kontakt til motor eller med fjernbetjening til motor.

Solidt samarbejde sikrer kvaliteten

Sammen med vores samarbejdspartner Brustor, leverer vi ganske enkelt de bedste markiser på markedet. Vores produkter er på højeste niveau med et udvalg på 600 duge, så farver på stel og dug kan matche din bolig. Alle vores markiser og screens er produceret og samlet med største omhu, og alle duge består af de bedste materialer. Det robuste aluminiumsstel står stærkt i både vind og regn, og hver eneste komponent i vores markiser er grundigt testet, inden den bliver benyttet i produktionen.

Brustor har, som nogle af de eneste på markedet, 5 års garanti på motor og mekaniske dele, samt 10 års garanti på dugen. Vilkår for garantien oplyses hos os.

Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, hvis du vil se materialerne derhjemme og få professionel vejledning eller opmåling.

Inspiration

GRATIS KONSULENTBESØG:

Få besøg af en gardinekspert

Det er svært at gætte sig til de rigtige gardiner. Derfor kan du se, mærke og matche vores produkter i dit eget hjem. Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, så du kan finde den helt rigtige løsning. Vi tilbyder gratis og nøjagtig opmåling og kompetent rådgivning, så det hele er klappet og klart. Vi ses, når det passer dig.

Ring til os på 46 19 33 55 / Email gardin@gardinexperten.dk

Gratis besøg af gardinekspert
Bettina i butikken