Insektnet

Hjørne

Insektnet

Insektnet, der kan lidt af hvert

GardinExperten leverer insektnet efter mål, og tilbyder gratis opmåling, rådgivning og montering i dit hjem.

Hvis du vil sove med åbent vindue i de lune sommernætter uden insisterende summen fra vildledte fluer og blodtørstige myg eller slippe for irriterende hveps og pollen når du spiser frokost i udestuen, er insektnet vejen frem.

Vores kvalitetsnet er både funktionelle og enkle i designet. Vi har mange forskellige insektnet til vinduer, døre og udestue, så du kan holde insekterne ude med stil og kløgt. Systemerne findes i forskellige modeller:

  • som fastramme
  • som plissé
  • som rullegardin

Pollenfilter

Hvis du er allergiker, bliver du glad for vores insektnet med indbygget pollenfilter. Så kan du nemlig lufte ud, uden at døje med forårets og sommerens lunefulde pollen. Nettet er tæt vævet, så pollen har svært ved at trænge igennem – til stor lettelse for allergikere.

Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, hvis du ønsker rådgivning, eller vil se udvalget hjemme.

Inspiration

GRATIS KONSULENTBESØG:

Få besøg af en gardinekspert

Det er svært at gætte sig til de rigtige gardiner. Derfor kan du se, mærke og matche vores produkter i dit eget hjem. Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, så du kan finde den helt rigtige løsning. Vi tilbyder gratis og nøjagtig opmåling og kompetent rådgivning, så det hele er klappet og klart. Vi ses, når det passer dig.

Ring til os på 46 19 33 55 / Email gardin@gardinexperten.dk

Gratis besøg af gardinekspert
Bettina i butikken