Windblocker

Windscreen men kvinde på bænk

Windblocker

Læ og privatliv med Windblocker

GardinExperten leverer Windblockers efter mål, og tilbyder gratis opmåling, rådgivning og montering i dit hjem.

Windblocker er en elegant og smart sidemarkise, som skærmer dig mod alt fra vind til nysgerrige blikke. Med en solid konstruktion i aluminium kan vinden bare komme an, og du er sikret læ, fred og ro. Er markisen ikke i brug, kan den køres ind i en stilfuld sidekassette.

Markisen er fjederbelastet og fremstilles i en max bredde på 400 cm og en højde på 127-200 cm. Den monteres fast, direkte på en væg, hives ud som et slags rullegardin, og sættes herefter fast på en anden væg eller en stolpe. Det førende håndtag kan sættes hvor man ønsker det. Windblocker markisedugen er af højeste kvalitet og fås i adskillige farver, så du kan matche bolig eller markise.

Find inspiration herunder og bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, hvis du vil se vores stofprøver derhjemme og få professionel rådgivning eller opmåling.

Inspiration

GRATIS KONSULENTBESØG:

Få besøg af en gardinekspert

Det er svært at gætte sig til de rigtige gardiner. Derfor kan du se, mærke og matche vores produkter i dit eget hjem. Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinekspert, så du kan finde den helt rigtige løsning. Vi tilbyder gratis og nøjagtig opmåling og kompetent rådgivning, så det hele er klappet og klart. Vi ses, når det passer dig.

Ring til os på 46 19 33 55 / Email gardin@gardinexperten.dk

Gratis besøg af gardinekspert
Bettina i butikken